image image


Álbum Digital Hofmann
Descarregar el programa per al teu sistema operatiu:


 

1ERS DIES A L'ESCOLA

Ha començat un nou curs! Mireu que bé s'ho estan passant aquests 1ers dies els nens i nenes a la Pandy! Veure fotos.

FORN DE PÀ

Els nens de Parvulari hem visitat un forn de pà i hem après els ingredients que es necessiten i hem pogut experimentar amb la masa. Ens hem divertit molt! Veure fotos.

EXPERIMENTS AMB TAPS

Els nens de parvulari hem fet un mural de Primavera amb taps reciclat i pintura. Ens ho hem passat molt bé! Veure fotos.

FESTA DEL COLOR VERD

Els nens de P2 hem celebrat la festa del color verd. Tots els nens hem vingut a l'escola amb roba d'aquest color, i amb joguines i altre material hem jugat, ballat i hem fet un mural mooolt guay. Veure fotos.

COLÒNIES'14

Els nens de Parvulari hem anat de Colònies a l'alberg Torre Ametller; Primer vam fer una descoberta de l'entorn i després amb els monitors vam començar l'aventura, buscant els mapes dels tresors, vam fer diferents jocs, gimcanes i guerres de farina fins a trobar el tresor del pirata Jony el Largo. Mireu que bé ens ho vam passar! Veure fotos.

ANEM AL PLANETARI!

Els nens de P2 hem anat al planetari; hem après tot el que es veu al cel quan es fa de nit, la lluna, les estrelles... i hem anat a l'espai com els astronautes i vist el que hi ha. Després hem anat al parc i ens ho hem passat superbé! Veure fotos.

SANT JORDI'14

Avui hem celebrat el dia de Sant Jordi. Ha estat un dia molt especial, han vingut alguns avis de l'escola a explicar-nos contes i ens ha agradat moltíssim. També hem menjat pastís de Sant Jordi, hem pintat roses, dracs i princeses... Els nens de parvulari han fet una rosa i l'han anat regalant a les senyoretes... qué contentes s'han posat!!! Veure fotos.

REVETLLA DE SANT JOAN

Qué bé ens ho hem passat celebrant la revetlla de Sant Joan; hem menjat una coca boníssima i hem ballat i jugat al pati. Veure fotos.

FESTA DEL COLOR BLAU

Els Conills, Peixos i Ànecs ens hem vestit tots de color blau i hem celebrat la festa del color blau. Hem cantat, pintat, jugat i ballat i ens ho hem passat molt bé! Veure fotos.

CAN MONTCAU

Els nens de P2 hem anat a una granja a conèixer tots els animals que hi viuen allà, hem vist gallines, ànecs, porquets, cavalls, cabres, ovelles, conills, pollets i fins i tot hem munyit una vaca, la vaca Paca! Hem disfrutat moltíssim!!! Veure fotos.

AL MERCAT

Els nens de P2, a classe d'anglès, hem anat a visitar el mercat del barri; hem après moltes paraules en anglès: apple, banana, orange, fish, cheese... I després hem anat a jugar una estoneta al parc que hi ha dintre. Veure fotos.

50 ANIVERSARI COL·LEGI SANT MARC

El dissabte 26 d'Abril es va celebrar al Col·legi Sant Marc el 50 aniversari; vam anar molts pares i nens a celebrar-ho i ens ho vam passar molt bé... hi havien moltes activitats tant per grans com per petits, exhibicions de judo, gimnàstica, balls... curses i torneig de futbol...per cert, l'equip de pares del Pandy va guanyar!!!... i finalment vam poder disfrutar d'un gran concert a càrrec del director del col·legi. Veure fotos.

PASQUA!

La setmana passada vam celebrar la Setmana Santa realitzant unes mone boníssimes i experimentant amb xocolata. Veure fotos.

TEATRE EN ANGLÈS

Els nens de Parvulari hem anat a veure Snow White. Ens ha agradat moltísssim i hem conegut una nova versió d'aquest conte. Do you want to see it? Veure fotos.

 

 

NOTÍCIES ANTERIORS

 

CATAKRAC

Horari

MATINS de 9.00 a 12.30 hores
TARDES de 15.30 a 17.30 hores
No obstant obrim de 7.30 a 18.30 hores.

LipDub Pandy

Taulell d’anuncis

Menú curs 2014/15 ja disponible

Agenda

Setembre

Dia 3: inici del curs

Día 11: festa

Dia 12: tancat

Día 24: festa

Anglès extraescolar

 

Al setembre felicita:

 

Descobreix

 

 

Envia la teva foto a:

escolapandy@hotmail.com